2012. október 10., szerda

Utolsó bulik a Glo:b-ban

9:22

Mint azt nyilván már sokan tudjátok, a városrehabilitációs programnak köszönhetően az alig pár hónapja nyílt Glo:b klub október végén végleg bezárja kapuit, hogy átadhassa helyét az újjáépülő főtérről kipaterolt lovasszobornak. Addig még van egy kis idő, úgyhogy használjátok ki, és látogassatok el a maradék néhány programra, hiszen csak Isten tudja, mikor lesz ismét alkalmatok hasonló rendezvények megtekintésére elbaszott kis városkánkban.

 
Október 13.-án ismét az Emptiness Booking csapata jelentkezik egy bulival, a főszerep azonban az eddigi keményebb stílusoktól eltérően a dallamos pop punké. A helyi érdekeltségű Szükségállapot immáron tizenharmadik éve koptatja a gitárhúrokat, ám kezdeti punk nóták után az évek során sokat csiszoltak a zenéjükön, egészen addig mígnem eljutottak mostani, sajátos dallamos punk/hc hangzásvilágukig, mely az utóbbi években zajos sikert hozott számukra. A pesti Reflected ugyancsak nagy múltra, közel hét évre tekinthet vissza. A srácok bravúrosan ötvözik a pop rockot a punkkal, megspékelve ezt angol dalszövegekkel. A banda sikerét mi sem bizonyíthatja jobban hogy olyan zenekarokkal léptek már fel mint a NoFX vagy az Ignite. Az ugyancsak pesti Kötelező Közhelyek a ska-punk világába kalauzolja az érdeklődőket. A fiúk ska-s dallamokat vonultatnak fel a műfaj összes kellékével, trombitával és fülbemászó dalszövegekkel. A nemrég alakult Have No Clue Esztergom városában tengeti mindennapjait, ám szombaton egerbe látogat a banda hogy megismertesse városunkat rendkívül gyors, dinamikusnótáival.

Kezdés 20:30-kor, belépő 700 Ft.

FACEBOOK EVENT

Szükségállapot https://www.facebook.com/szuksegallapot
Reflected https://www.facebook.com/wearereflected
Kötelező Közhelyek https://www.facebook.com/kozhelyek
Have No Clue https://www.facebook.com/havenoclueband



Egy héttel később, október 20.-án az akusztikus hangzás szerelmesei érezhetik magukat kiválóan, ugyanis a záróbulin a tehetségét már megannyi rendezvényen megcsillogtató, énekes-dalszertő Barkóczi Noémi, az ötödik születésnapját ünneplő Superego3 és a 80-as, 90-es évek magyar alternatív rockjából táplálkozó Manökken Proletarz lépnek majd színpadra. A szervezők és az előadók mindenkit szeretettel várnak, a belépés díjtalan, a koncertek pedig 21:00-kor kezdődnek.


FACEBOOK EVENT

Barkóczi Noémi http://noemibarkoczi.bandcamp.com/
Manökken Proletarz http://www.facebook.com/manokkenproletarz
Superego3 http://www.facebook.com/superego3





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

© 2013 Eger City Underground. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top